torsdag 20 september 2012

Detaljer kring miniturnen med Agent Bulldogg och Condemned 84

Pretty Shitty Town meddelar följande:

"Vi har legat lågt med spelningar men är nu tillbaka och enligt oss gör vi det ordentligt genom en turné den första helgen i November under namnet The Real Oi! Tour 2012. Det är första gången vi ger oss på att göra en turné och vi satsar på att ge er ett av Englands och ett av Sveriges bästa band i form av Condemned 84 och Agent bulldogg!

Denna turné är även en klubbturné med väldigt begränsat antal biljetter på varje ställe och du ges troligen inte många chanser att se en sådan uppsättning av band i såpas...s små lokaler!

Följande städer stannar vi till i:

Torsdagen den 1:e November – Norrköping.
Spelningen hålls på Kulturhuset (I samma hus som kulturkammaren, Slottsgatan 133) och man släpper in 80 personer. Denna spelning är den enda på turnén som INTE har någon ÅLDERSGRÄNS och som även kommer ha ett supportband vid namn Dödsångest (nrkpg). Insläpp 19.00, Entré 200 kr. Biljetter köps via www.tickster.com. (sök på Condemned 84)


Fredagen den 2:e November – Eksjö.
Spelningen hålls på Hijackers Rock n´roll & Motorclub och man släpper in 150 personer. Åldersgräns 18 år, Insläpp 19.00. Entré 250 kr. Biljetter köps via www.tickster.com (sök på Condemned 84)

Lördagen den 3:e November - Stockholm.
Spelningen hålls på China Station i Haninge och man släpper in 150 personer. På detta gig kommer det även bli supportband i form av The Lowlifes (sthlm).
Åldersgräns 18 år, Insläpp 19.00. Entré 280 kr. Biljetter köps via www.tickster.com (sök på Condemned 84). Spelningens lokala arrangör är Club Disorder!

Vi ses i dimman allihopa!"

Delvis gamla nyheter. Det nya är dock att The Lowlifes supportar på Stockholmsspelningen och att samma spelning har bytt lokal, från Snövit till Chona Station.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar