onsdag 3 oktober 2012

Kort om Two Days, Two Fingers

Det blev en lång resa till Karlskrona för att gästa Two Days, Two Fingers som ersatte Oi! The Weekend. Det föll sig dock så att jag bara kunde närvara på lördagen, och missade därmet de två eminenta banden Oldfashioned Ideas och Vindicate This!. Istället bjöd dagen på Jenny Woo, On The Job och Projekt 9.

Jenny Woo klev upp på den lilla scenen, utrustad med sin halvakustiska gitarr, något senare än vad som hade annonserats. Hon körde sin grej på sitt vis. Oavsett vad man tycker om musiken så är hon faktiskt ganska häftig. Hon öser på och gör sitt bästa för att få med publiken, vilket delvis lyckades den här kvällen. Mest rabalder blev det när hon körde en cover på Cock Sparrer's We're comming back.
Jenny Woo
On The Job levererade sin Rock 'n' Oi! som de kallar det, på ett väntat vis: tight och stabilt. De nya och gamla låtarna blandades och de körde även Karlskrona Punx (från Sinners Since Birth-tiden) och "avslutade" med Perverts' Ronka. Sedan blev det extralåtar och då spelades bland annat låten Restless som är riktigt bra (hittar ingen bild från deras spelning nu). Projekt 9 avslutade kvällen i levande-musik-väg och önskades även de tillbaks på scenen (innan de lämnat den) och fick spela om den första låten då reportoaren hade tagit slut.
Projekt 9
Karlskrona var trevligt som alltid och jag hoppas verkligen att det blir något även nästa år. Enligt rykten lär det ha blivit i alla fall ett par hundralappar i överskott detta år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar