torsdag 12 april 2012

Påskhelgen - Del 4: Avslut

Sista dagen på en jävligt bra helg började som den bör efter tre dagars hårt supande. Man var helt enkelt inte sjukt taggad längre. Efterfesten var på Visual Riders MC, i närheten av Klubben/Fryshuset, så dit var man tvungen att släpa sig.

Det var inte så mycket folk där, vilket man kan förstå. Efter tre sådana dagar, 100(!) spänn i entré och ett orepat och halvfärdigt band på "scen". Trots detta tror jag att de flesta som var på plats blev nöjda. Projekt 9 lyckades förvåna en hel del folk, inklusive mig, och gjorde ett förvånansvärt tight och välspelat set - vilket inte borde vara så jävla konstigt eftersom att alla i bandet har spelat en hel förut.

Så här lät det:

Sedan var det fest till tidigt på morgonen, en slags utfasning eller så, för att inte falla död på marken.

Tack PSK och alla banden och de flesta i publiken (minus de idioter som ska slåss för ingenting under en sån här trevligt helg).

Efter första året, med Cock SParrer på Sverigebesök, undrade jag hur PSK skulle toppa med ett lika stort och bra band. Nästa år blev det istället två dagar och fler, jävligt bra, band. Frågan dök upp igen. Och så har vi 2012. Det är en legendarisk Line-up. Cockney Rejects, 4-Skins & Last Resort på samma scen under två dagar är ju helt enkelt jävligt coolt, och de andra banden får vi absolut inte glömma - alla bra och viktiga. Så hur blir det 2013?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar