tisdag 7 maj 2013

Franky Flame @Klubb Peking, på random biljardhak i Norrköping (2013-05-03)

Fredag kväll. Klubb Peking hade styrt upp förfest med Franky Flame som enda artist, innan vi lördagen efter skulle fira Pretty Shitty Town's 10-årskalas.

Från Stockholm var det ett rejält gäng som åkte och det flockades skinnskallar och punkare från både norrifrån och söderifrån (och även utländska gäster) och lokalt finns det ju ett gäng med. Kort sagt var det ganska mycket folk som var där och spelade biljard, drack öl och lyssnade på vad de flesta skulle kalla Oi! ur högtalarna.

Franky Flame började spela efter båda de tiderna som jag fått höra men inte alltför sent, även fast vissa delar av publiken hade fått i sig för mycket vid det laget, men att Franky's publik är berusad kan nog underlätta hans arbete en del - det är ju en jävla massa allsång och saker som händer mellan publik och artist. Ett samspel som jag personligen tycker om och gärna skulle vilja ha mer av. Franky Flame's Barmy Army spelades typ 500 gånger och var en hit hos publiken. Annars blev det mest diverse covers av bland annat Cock SParrer och The Business. Av sina egna låtar spelade han för få. On Yer Bike var skitbra men jag saknade t.ex. Bloodshot Eyes eller kanske Dick Barton eller S.L.A.G.

Det var en lyckad kväll med bra musik, fylla och massa vänner. Mer! Och Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar