söndag 14 april 2013

Bitch Boys, Alonzo & Fas 3 och Stiff Little Fingers - Debaser (Medis) 2013-04-05

Jag skriver lite kort om detta, nu när jag ändå sitter vid datorn. Bilder vet jag inget om, så det lär inte dyka upp. Så här var det i alla fall:

I gott sällskap på en krog på söder övertygades och övertygade jag mina kamrater att dricka öl istället för att se på Bitch Boys. Så det gjorde vi. Det var gott.

Eftersom att Alonzo & Fas 3 inte är så roliga heller så klev vi in i lokalen och fram till scenen lagom till de sista låtarna. Steppan (KSMB) gästade scenen under bland annat Tänker På Dig. De var i övrigt som man kan förvänta sig: duktiga musiker, ganska showiga och de bästa låtarna man får höra är KSMB-covers, tyvärr. 

Stiff Little Fingers gjorde som de har gjort tidigare när jag sett dem, alltså spelat ett ojämnt set med en del riktigt bra låtar och en del tråkigare. De inledde med en av mina favoriter, At The Edge, och fortsatte sedan med Wasted Life, vilka båda var riktigt bra. De var glada att vara i Sverige sa de, och det var kul att se dem (och alltså inte bara höra dem). Det var kul att höra Harp som är riktigt bra, men jag börjar ge upp hoppet om att få se Forensic Evidence live. Avslutningsvis var det så klart hit på hit och sedan tog alkoholen över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar